Helfoliering

Oavsett om det är köksluckorna eller gräsklipparen du vill byta färg på, kan vi göra det. Men primärt arbetar vi med bilar och lastbilar. Med många års erfarenhet från flertalet olika fordonstyper och former, gör att du kan känna dig trygg med att lämna ögonstenen hos oss.

Den första helfolieringen gjordes i Storbritannien av en folietillverkare som klädde in en brittisk taxibil, dock var det faktiskt tyskarna som nappade på konceptet. Detta för att tyska taxibilar enligt lag skulle lackerade i en ljusbeige nyans som dom brukar än idag. Detta gjorde dom dock helt osäljbara efter sina tre år i tjänst. En folie togs fram för ändamålet och helfoliering var i full gång. Sedan slutet av 80-talet när helfolieringen tog tysklands taxibilar med storm, har det hänt en del. Folien och limmet, för att inte glömma användningsområdena, har utvecklats i rasande fart.

I Sverige är helfoliering även kallat car wrapping och bilfoliering funnits i många år, främst bland taxi- och budbilor, men dom senaste åren har det även blivit stort bland vanliga företag och privatpersoner.

Varför helfolier Ert fordon?

Det finns många anledningar, det kan helt enkelt vara att bilen du köpt är vit, men tanken var en svart. Ni kanske har bytt profil på företaget? Tänk på att en omlackerad bil kan vara svårsåld eller lägre värderad, men när vi folierar ert fordon kan vi enkelt ta bort folien så är lacken som ny under. På köpet får du med andra ord en ovärdeligt skydd för fordonets originallack. Ta av efter t.ex. 3 år och den ser ut att komma ut från bilhallen.

Delfoliering

Ni kanske bara vill ge Ert företag en touch med en anna färg, t.ex. på huven,tak och backspeglar. Då gör vi en delfoliering som passar Era önskemål.