Hantverkskampanj

Tillsammans med ProJob har vi i år en kampanj som klär er fullt ut. Riktigt tåliga arbetskläder, för de tuffa arbetena.

Produkter som ingår

Klicka på produktnamnet så visas produkten och dess storlekar etc. i vår webbshop,

3410 Funktionsjacka Extreme
En 3-lagers skaljacka som är vind- och vattentät med god andningsförmåga. Avtagbar huva. Ventilationsöppningar i ryggen och under ärmarna. Två vertikala bröstfickor och två horisontella bälgfickor med vattentäta dragkedjor. Reglerbara ärmslut och midja. Förlängd rygg.

2123 Sweatshirt
Sweatshirt med blixtlås. Blixtlåsförsedda sidfickor och fluorescerande axelparti. Mudd i ärmslut och midja.

2040 Funktionspiké
Funktionspiké gjord i ”spun-dyed” polyester. Ribbstickad krage och knappslå med tre knappar. Funktionsmaterialet transporterar snabbt bort fukten från huden. Detta gör att plagget torkar snabbt, vilket gör dig torr och fräsch hela dagen. Krymp- och skrynkelfri.

9060 Bälte
Bälte med plastspänne. Metallfritt.

Byxor
I paketet finns det två olika byxor att välja bland, valet är ditt!

3513 Midjebyxa Funktion
Byxa i full stretch med ventilationsöppningar på sidan och i knäveck. Sömlösa förstärkta benslut. Två benfickor, den högra med plats för tumstock och kniv. Den vänstra med plats för telefon. Två fickor fram på låren. Invändiga knäskyddsfickor i reglerbar höjd. Avtagbara hängfickor.

5524 Midjebyxa Extreme
Midjebyxa med ergonomiskt format ok som är vadderat för bästa komfort och stöd. Rymliga hängfickor med extraficka och Cordura®förstärkt insida. På vänster ficka finns en ficka med blixtlås. Framfickor som hängfickor kan stoppas ner i. Bakfickor med Cordura®förstärkt insida, den vänstra med lock. Framflyttad Cordura®förstärkt tumstocksficka med lös nederkant, pennfickor och knivknapp. Benficka med snedställd mobilficka för lättare åtkomst. Cordura®stretchtyg i gren ger obegränsad rörlighet, bak på och över knä för bästa knäskyddsfixering. Förböjda knän med knäfickor i Kevlar. Knäfickorna har två höjdnivåer. Cordura®detaljer med reflex bakpå benslut och fram på höger ficklock. Färg 98-grå har en påsydd golvläggarficka.