Varselpaket

Tillsammans med ProJob har vi i år en kampanj som klär er fullt i varsel. Dessutom i stretch, för riktigt bekväma arbetsdagar!

Produkter som ingår

Klicka på produktnamnet så visas produkten och dess storlekar etc. i vår webbshop,

6419 Softshelljacka EN ISO 20471 Klass 3/2
Varseljacka i funktionellt softshellmaterial som är vind- och vattenavvisande. Två bröstfickor, den vänstra med invändig telefonficka. Fäste för ID-kortshållare. Två sidfickor. En ärmficka på vänster ärm. Innerficka med hål anpassat för handsfree på vänster sida. Ventilationsdragkedjor under ärmarna. Dragsko i midjan. Reglerbara ärmslut. Förlängd rygg för bättre komfort. Reflexpasspoaler på ärmar och rygg. Avtagbar justerbar huva. Fleecefodrad krage för ökad komfort. Denna skaljacka är tillverkad i ett vind- och vattentätt material med VentAir membran.

6009 T-Shirt EN ISO 20471 Klass 2
T-shirt i funktionsmaterial. Rund hals och förstärkt ribbad halslinning och nackband. Funktionsmaterialet transporterar snabbt bort fukten från huden. Detta gör att plagget torkar snabbt, vilket gör dig torr och fräsch hela dagen. Krymp- och skrynkelfri. Transferreflex för ökad rörlighet.

6513 Midjebyxa EN ISO 20471 Klass 2/1
Varselbyxa med Cordura® stretch i grenen, baksidan knä och under linningen bak. Två avtagbara spikfickor, en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna förstärkta med 100% Cordura®. Dubbelt tyg över låren. Benfickor med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Knäförstärkningar i polyamid, öppning inifrån och reglerbar höjd av knäskydden. Förböjda knän. Förstärkt längst ner på baksidan av benen med polyamid. Bakfickor med övervidd.

Tröjan väljer du själv!
I kampanjpaket ingår också en tröja, som du väljer själv. Två varianter finns:

6120 Sweatshirt EN ISO 20471 Klass 1
Varseltröja med helt blixtlås ända upp i kragen och blixtlåsförsedda sidfickor. Skurna reflexer för hög flexibilitet och andningsförmåga. Mudd i ärmslut och nederkant. Hög krage för bästa komfort.

6103 Sweatshirt EN ISO 20471 Klass 3
Ribbstickad sweatshirt med hel dragkedja. Mudd nertill och i ärmslut. Bröstficka samt sidfickor.