Mässa & Event

Att synas på ett korrekt och effektivt sätt på en mässa eller event är av yttersta vikt för att ge ett bestående intryck hos Era potentiella kunder.

Vi hjälper er med produkterna som behövs, kontakta gärna oss så kan vi gemensamt gå igenom Er mässmonter eller Ert event så det blir så träffsäkert som möjligt. Med andra ord, vi finns för Er hela vägen från idé till avslut.

Produkter

Nedan hittar Ni ett urval av produkter vi kan hjälpa Er med. För fullt utbud, besök gärna vår webbshop.

Lite längre ner hittar Ni ett galleri av vad vi gjort tidigare.

Rollup är effekt för att fånga in besökaren och samtidigt erbjuda mycket information. Dessutom lätt att transportera och förvara i den medföljande väskan. Finns i flera storlekar och prisklasser.

Mässväggar ger ett gediget intryck, som det dessutom går enkelt att byta budskap på beroende på vart den ska stå. För dig som vill ha det lite exklusivare väljer en variant med spotbelysning. Glöm inte att köpa med en mässdisk för att sätta pricken över i.

Tygpåse. Ett måste till era giveaways, det gör det inte bara lätt för besökaren att bära med sig era kataloger, trycker gör det även till en exemplarisk reklambärare som lätt kan återvändas av mottagaren.

Visitkort. Enkelt visitkort eller dubbelsidigt? Vi ordnar båda, offsettryckta på 350g papper för exklusivitet. För dig som vill sticka ut ur mängden väljer vårt populära alternativ med plastkort.

Giveaways. Smarta produkter som mottagaren har nytta av, samtidigt som Ert varumärke alltid påminner om vart produkten kom ifrån.

Kataloger / flyers. Låt Er kund få information på antingen en snygg flyer eller en mer påkostad katalog, vi har alla alternativ som passar Er.

Galleri