T-Shirt / Piké

Vi på Keltox Reklam håller alltid högsta kvalitet på både tröjor, tryck samt brodyr.

För att se flera olika modeller – besök vår webbshop eller kontakta oss för personlig hjälp.

T-Shirt

En t-shirt med reklamtryck av ditt företags logotyp är ett prisvärt sätt att profilera sig på. En enfärgad t-shirt är en bra bakgrund för att framhäva Ert varumärke. Att förstärka sin logotyp genom att välja en t-shirt med kontrastsömmar i samma eller närliggande färg som Er logotyp kan också vara ett sätt skapa en unik touch som passar just Er logga.

Piké

Är ni ute efter ett stilrent praktiskt plagg för alla tillfällen och säsonger är det pikétröjan du ska välja. En sportig look för den moderna människan. Idag finns det pikétröjor i funktionsmaterial som andas, såväl som i finaste bomull. Pikétröjan används av alla, gammal som ung och har de perfekta tryck- samt brodyrytorna. Pikén lämpar sig perfekt på jobbet likväl som på fritiden.

Funktions t-shirt

Då fler och fler anställda ägnar sig åt fysisk aktivitet på både arbetstid och fritid, glöm inte bort att utrusta Er personal med funktionströjor. Snygga kläder med er logga gör att ni på ett korrekt sätt även profilerar Ert företag på gymet, fotbollsplanen, motorbanan eller vart Era anställda befinner sig.

Dessutom är detta en uppskattad klädsel bland de anställda.